PŘEDPRODEJ 12 motivů triček

PRŮMYSLOVÁ SMRT - PŘEDPRODEJ 12 motivů triček
PRŮMYSLOVÁ SMRT - PŘEDPRODEJ 12 motivů triček

😀Ahoj lidi!😆

➡️Jsme tady s porcí novinek a speciální nabídkou jedinečnýho merchandise.

PRŮMYSLOVÁ SMRT - PŘEDPRODEJ 12 motivů triček
PRŮMYSLOVÁ SMRT – PŘEDPRODEJ 12 motivů triček

➡️Letos plánujeme nahrát a vydat novou nabušenou vinylovou desku Průmyslový smrti. Ohledně desky máme spoustu nápadů a plánů, který pro Vás hodláme připravit a realizovat, a je opravdu na co se těšit. Nyní nás můžete v přípravách podpořit zakoupením následujících triček. Pomůžete nám tak s náklady na přípravu nové desky.

➡️Rozhodli jsme se udělat naprosto ojedinělou akci, která se pravděpodobně nebude opakovat. Vracíme do tisku tři Vámi oblíbené motivy trik – 👯‍♀️BALETKA, 🦗MUCHY a 🐖PRASE, na které se dlouho ptáte, a to ve formě luxusního PRE-ORDERU, kdy Vy si vyberete motiv a barvu trika a my je poté pro Vás pošleme do tisku a následně doručíme. Vážíme si Vaší podpory. Cena trika je 300 Kč, předání v Brně a Jihlavě (a na trase zdarma, nebo zaslání na pobočku Zásilkovny (65,-).

➡️Před-objednávejte a pište do messengeru Průmyslové smrti společně s číslem motivu trika, velikostí (typ UNISEX, možné S, M, L, XL a XXL) a počtem objednaných kusů.

➡️Předobjednávky uzavřeme 28.2.2021 a poté zadáme do výroby. Trička budou hotová a dodaná 2. nebo 3. týden v březnu. Těšíme se na Vaše předobjednávky!

Kontaktuj nás na FB Průmyslová Smrt nebo nám napiš mail zde…

#prumyslovasmrt